KONAČNO SE OGLASILA CRNOGORSKA POLICIJA! Vuk Borilović u svom krvavom pohodu prvo ubio djecu pa krenuo na građane

Foto: Dnevno.hr

Šef crnogorske policije Zoran Brđanin u petak navečer potvrdio je kako je 11 ljudi ubijeno u Cetinju. Među ubijenima nalazi se i dvoje djece od osam i 11 godina.

“Danas je tragičan dan ne samo za Cetinje, nego za cijelu Crnu Goru. Ljudski životi su najvrjedniji i nenadoknadivi, a danas smo izgubili 11 građana i građanki, među kojima i dvoje djece”, rekao je.

“Suosjećam s obiteljima stradalih i u svoje osobno ime i u ime Uprave policije upućujem im na ovaj način izraze najdubljeg saučešća, a pošto u trenutku ovog događaja nisam bio u Podgorici, krenut ću večeras i na Cetinje. Također, nadam se da će se ozlijeđeni brzo i uspješno oporaviti”, dodao je.

“Prema za sada poznatim okolnostima, danas oko 15.30 sati 34-godišnji muškarac V.B., sa Cetinja, pucao je na obitelj, čiji su članovi boravili u prostorijama njegove kuće kao podstanari u naselju Medovina. On je, tom prilikom, upotrebom vatrenog oružja – lovačke puške – lišio života dvoje djece, jedno starosti osam, a drugo jedanaest godina i ranio njihovu majku koja je u medicinskoj ustanovi podlegla ozljedama. Potom je izašao i pucao iz istog vatrenog oružja na stanovnike ovog naselja kojom prilikom je lišio života još sedam osoba, a ranio šest.

Po pozivu građana, na mjesta događaja su upućeni policijski službenici kojom prilikom je u razmjeni vatre teško ranjen jedan policijski službenik. Za sada nije jasno što je potaklo V.B. na ovako gnjusan čin, kojom prilikom je i sam lišen života“, istaknuo je.



“Želim izraziti nadu da više nikad nećemo svjedočiti ovakvoj tragediji u Crnoj Gori. Vjerujem da svi poštujemo bol obitelji, a zahvaljujem medijima na korektnom odnosu u dosadašnjem izvještavanju i apeliram da se sa maksimalnim oprezom nastavi izvještavanje”, nastavio je.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI