Komšiću je zlo u zatvoru, počelo mu suđenje za prometnu nesreću u kojoj je pregazio čovjeka

Zeljko Lukunic/PIXSELL

Komšić je Mercedesom u travnju 2016. na križanju Ulice grada Vukovara i Donjih Svetica David Komšić naletio na 72-godišnjaka, a nepunu godinu kasnije ubio je djevojku Kristinu Krupljan

David Komšić (20) koji se sumnjiči za ubojstvo trudne djevojke Kristine Krupljan (18) u zatvoru se ne osjeća dobro, javljaju 24 sata. Izjavio je to njegov odvjetnik Fran Olujić doveden na Odjel za maloljetnike zagrebačkog kaznenog suda. Sude mu zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom u kojoj je u travnju prošle godine poginuo pješak Josip Kolarić (72).

Suđenje koje je zatvoreno za javnost trajalo je oko dva sata, nakon čega je Komšić vraćen u pritvor u Remetinec.

>>> HODAK OTKRIVA STRATEGIJU OBRANE DAVIDA KOMŠIĆA: Mogao bi se izvući na ovu olakotnu okolnost?!

Podsjetimo, Komšić je Mercedesom u travnju 2016. na križanju Ulice grada Vukovara i Donjih Svetica David Komšić naletio na 72-godišnjeg Josipa K., umirovljenog hrvatskog branitelja i oca osmero djece. Tijekom očevida bio je vrlo bahat prema policiji i novinarima, a prijetilo mu je osam godina zatvora. Ipak, sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu pustio ga je na slobodu uz mjeru opreza – oduzimanje vozačke dozvole. Suđenje za taj slučaj započelo mu je u veljači 2017. godine.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI