KOMŠIĆ ZAPRIJETIO SLUŽBENOM ZAGREBU: ‘Ako će se Zagreb pokušati još više umiješati u unutarnje stvari u BiH, dobit će još tvrđi i tvrđi odgovor’

screenshot

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić reagirao je na izjavu hrvatskog ministra vanjskih poslova Gordana Grlića Radmana koji je rekao da će “Zagreb nastaviti aktivnosti na zaustavljanju obespravljivanja Hrvata u BiH”. Komšić je poručio da se Zagreb nikada neće pitati ni o jednom pitanju u BiH, uključujući i izborni zakon, piše Oslobođenje.

“Što god da kažu i učine i Grlić Radman i Milanović i Plenković i cijela Vlada Republike Hrvatske, kao i kompletan HDZ Hrvatske, neka upamte da se oni nikada neće pitati ni o jednom pitanju u BiH, uključujući i Izborni zakon”, rekao je Komšić.

Hrvatskim političarima je poručio da mogu dobiti i podršku Bruxellesa, Washingtona, Pariza, Berlina, Moskve, Beograda, Pekinga, Budimpešte, ili bilo koga drugoga u svijetu, i da se opet neće njih pitati ništa kada se radi o BiH.

“To je uzaludno trošenje i vremena i energije, dakle, potpuno besmisleno djelovanje”, istaknuo je Komšić.

Najavio je “sve tvrđi i tvrđi” odgovor iz BiH, ako će se Zagreb pokušati još više umiješati u unutarnje stvari u toj zemlji.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI