KOLINDA OTKRILA SVE O ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA! Ovo nas je iznenadilo: ‘O tome još nisam pričala’…

Tom Dubravec/Cropix

Bivša predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović izabrana je u članstvo u Međunarodnom olimpijskom odboru.

”Naravno, zahvalna sam svima – i onima koji su me predložili i onima koji su dali glas i doista se veselim radu na vrijednostima olimpizma. Ne samo kad je riječ o sportu, već i o međuljudskom razumijevanju, implementaciji razvojnih ciljeva, među koje sport spada kao jedan od enablera u više skupina”, ispričala je Grabar- Kitarović.

Dodala je da nije unaprijed pripremila svoj program te će na njemu početi intenzivno raditi.

Za Večernji je opet odgovorila na optužbe o visokim primanjima te otkrila nešto o čemu još nije govorila.

Svi članovi MOO-a imaju VIP status prigodom putovanja i radnih zadataka uz dnevnicu, a to je sam Bach objavio još prije pet godina, od 450 USD. Imaju i pravo na 7000 USD godišnje za administrativne troškove ureda.



“Sve špekulacije o velikoj plaći zaboravite, ovo je volonterski rad, no ja ću raditi koliko god bude moguće pored obveza koje ću imati u upravnim vijećima raznih institucija diljem svijeta čija sam, u međuvremenu, postala članica. Više ću se angažirati od jeseni, a do tada me čeka nekoliko tjedana rješavanja zdravstvenih problema o kojima još nisam progovorila javno. U pitanju su neke sportske ozljede, a sada imam vremena za fizikalnu terapiju”, rekla je bivša predsjednica.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI