KOLIKI JE UTJECAJ PLENKOVIĆEVE MAJKE NA IZBORE U SPLITU? Otkrivamo tajnu vezu kandidata HDZ-a za splitskoga gradonačelnika

Foto: Cropix

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 22. travnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Slučaj pomilovanja dokazuje: Tuđman i Šušak na liniji Udbe! Skandalozni slučaj inicijative za pomilovane dvojice udbaša prilika je za suočavanje s istinom.

Perković je držao Šuška na vezi, a Mustač je Tuđmanu izdao putovnicu za put u Kanadu, gdje je upoznao Šuška.

Otkrivamo i tajnu vezu kandidata HDZ-a za splitskoga gradonačelnika: Koliki je utjecaj Plenkovićeve mame na izbore u Splitu? Zorana Đogaša preporučio je rektor splitskog sveučilišta Dragan Ljutić, čija je žena rođakinja Plenkovićeve majke.

Pozadina promjene u Hrvatskoj lutriji: Smjena čelnika državne tvrtke! Zbog skrivene afere iz Lutrije odlazi Mario Musa.Afera 0,195 ili milijuni na sitnim potkradanju kupaca! Pet grama na Juicyju vlasniku donosi tri milijuna godišnje.

Tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirativne recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR

Facebook Comments

Loading...
DIJELI