Kolega iz Ministarstva objavio gadan status o Janici, požalio, pa se ispričao!

Davor Javorovic/PIXSELL

Voditelj Odjela za škole i rekreativni sport u Ministarstvu znanosti i obrazovanja nazvao je Janicu polupismenom i beskorisnom državnom tajnicom

Državni službenik iz Ministarstva znanosti i obrazovanja, točnije voditelj Odjela za škole i rekreativni sport u Ministarstvu znanosti i obrazovanja Duje Bonacci na svom je Facebook profilu državnu tajnicu za sport i legendarnu hrvatsku olimpijku Janicu Kostelić nazvao “polupismenom” i beskorisnom”, piše Večernji list.

“O Jano, o Janice, polupismena i beskorisna državna tajnice”, napisao je sinoć Bonacci na svom Facebook profilu aludirajući na pjesmu s kojom su Janicu vrijeđali na Braču, ali i u danima kada je skijala, slavili.

Bonacci je naknadno ispravio svoj status te se ispričao Janici Kostelić.

“Poštovana Jano, oprosti za uvrede, nije bilo lijepo od mene… Za državnu tajnicu definitivni nisi, kao što ni ja nisam za svjetski kup, ali to nije razlog da te vrijeđam. Na koncu, nisi ti glavni krivac za takvo stanje stvari već su to oni koji su tebe “navukli” da za sitne pare od svojih zasluženih odličja njima načiniš smokvin list”, zaključio je Bonacci.

Podsjetimo, Prekršajni sud u Splitu u nedjelju popodne osudio je na petodnevnu zatvorsku kaznu sedmoricu od 12 mladića privedenih u subotu zbog narušavanja javnoga reda i mira na trajektu na liniji Split-Supetar i u supetarskoj luci, te vrijeđanja hrvatske sportašice i državne tajnice za sport Janice Kostelić.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI