Kolakušić konkurentima sasuo sve u facu: Neću se baviti Nutellom

screenshot

Sudac Trgovačkog suda u Zagrebu Mislav Kolakušić nositelj je nezavisne liste na europskim izborima, a svoje je planove elaborirao gostujući na N1 televiziji gdje je žestoko kritizirao kako državne medije, tako i agencije za istraživanje javnog mnijenja koje nastoje zadržati postojeće stanje.

”Mi jedini imamo legitimitet nastupiti na izborima, imamo 20.700 potpisa. Ako želimo demokratsko društvo, svaka lista mora skupiti potpise. Kada građanska lista prikupi potise, podrška građana je iza toga. Zato sam uvjeren da će građanska lista ostvariti jako dobar rezultat. Mi dobivamo tri mandata, uvjereni smo”, rekao je sudac Kolakušić dodajući da se na ovim izborima odlučuje žele li građani promjene, ili ne.

”Moramo promijeniti kompletno zastupanje Hrvatske u inozemstvu, prvenstveno u Europskom parlamentu. Izuzetno je bitno tko nas zastupa u EU i hoće li se dogoditi promjene”, stava je Kolakušić koji se dotakao i na dosadašnji rad hrvatskih zastupnika u EU parlamentu.

”Ništa novca nije povučeno. Još bi se 20 godina ispitivala Nutella, mi moramo pokazati da smo snažni, a mi smo tamo neki pekmezavi i cmoljavi, moramo zahtjevati da tražimo svoje pravo”, smatra Kolakušić koji se osvrnuo i na kritike predsjednika Vrhovnog suda Đure Sesse koji je kazao kako on kandidaturom za EU izbore krši zakon.

”Rekao je da se imam pravo kandidirati. Vlada bi sve učinila da se ja nisam kandidirao, ali na njihovu žalost nisu pitali njih već građane, a oni su rekli svakako”, istaknuo je sudac najavivši da s dužnošću prestaje onoga dana kada stupi na dužnost u EU parlament. ”Političar je isključivo ona osoba koja obnaša političku funkciju, sve ostalo je pravo govora, a ne vršenje političke dužnosti. Političku dužnost možete vršiti jedino ako za to dobijete mandat”, smatra Kolakušić koji će kako je rekao na kampanju potrošiti određeni fond, riječ je o trećini njegove imovine. Uvjeren je kako će mandat uspjeti osvojiti



”Ja sam završio svoju karijeru, želim da me građani pošalju u Europski parlament. Kad me izaberu, isti dan kreće kampanja za predsjedničke izbore, a onda kampanja za parlamentarne izbore koji su najvažniji jer se na njima mogu promijeniti stvari u zemlji”, zaključio je Mislav Kolakušić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI