KOHABITACIJA SVE TVRĐA! Stigao brutalan odgovor Vladi iz Milanovićevog ureda: Nepristojnost yutelovski umotana u ‘izvor iz Vlade’ ne zaslužuje komentar

Glasnogovornik Ureda predsjednika Nikola Jelić poručio je da nepristojnost umotana u “izvor iz Vlade” ne zaslužuje komentar, odgovarajući na reakciju kojom su Banski dvori opovrgnuli postojanje tvita premijera Andreja Plenkovića usmjerenog protiv predsjednika Zorana Milanovića.

“Nazovimo stvar pravim imenom, ovdje nije riječ o tvitu: predsjednik Vlade dva puta je u istom danu, u kameru, imao potrebu na osobnoj razini prozivati predsjednika Republike. Valjda samo zato što drugačije od njega misli i govori, na što predsjednik Vlade nije naviknut”, poručio je u srijedu Jelić.

A onda je, ističe glasnogovornik Ureda predsjednika, “neformalni izvor iz Vlade, onako u maniri yutelovske medijske škole, prisnažio prozivke osobnim uvredama na račun predsjednika Republike”.

“Takva nepristojnost umotana u ‘izvor iz Vlade’ ne zaslužuje komentar. Za tu vrstu komunikacije moraju tražiti drugog sugovornika. Ured Predsjednika to nije”, rekao je Jelić.

Drama ide dalje…



Facebook Comments

Loading...
DIJELI