KERUM NE VJERUJE U ISTINITOST PULJKOVE I IVOŠEVIĆEVE OSTAVKE: ‘Ovo je sve skupa neozbiljno, ovo je špekulantska igra’

Screenshot/N1

Nakon ostavke na dužnost gradonačelnika Splita Ivice Puljka i Bojana Ivoševića na mjesto dogradonačelnika te najave raspisivanje novih izbora, situaciju u drugom najvećem gradu u Hrvatskoj za N1 je komentirao bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum.

Novi izbori najvjerojatnije će se održati u lipnju.

Na upit o tome što kaže na ostavku Puljka, Kerum je odgovorio da je upitno je li dao ostavku.

“Ako već priča da je dao ostavku, onda je to trebao potpisati, ažurirati i ići na nove izbore, jer je Grad Split u stagnaciji i sad te njegove špekulacije je li dao ostavku ili nije, to tako ne ide”, istaknuo je Kerum.

“Ovo je sve skupa neozbiljno, ovo je špekulantska igra. Mogao je vladati gradom kako je htio, vijećnici su htjeli da odstupi, on nije htio odstupiti i jasno je da ga zamjenik drži u šaci”, naglasio je.Dodao je kako Puljak “jedini zna kakve su to igre”.

Kerum je rekao i kako će se ponovno kandidirati za gradonačelnika.

“Smatram da sam najbolji kandidat, Splićani znaju što sam napravio. Volio bih da to što prije krene, da se ne leži. Ja ne ležim nikako, ja sam na dva-tri gradilišta i rad mi je u krvi. Ja ću se kandidirati, ako on da ostavku. Nisam ja siguran, jer to su špekulantske igre”, zaključio je Kerum.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI