KERUM KOMENTIRAO SEKS SKANDAL: ‘Netko ponudi malo seksa i oni nasjednu. Oni bi vodili grad, a netko im je poslao slike gole g**ice, pa to je strašno’

Screenshot/N1

Nakon što su Bojan Ivošević i Luka Baričić optužili HGS da stoji iza priče na koju su oni nasjeli, a vezana je uz seks skandal na društvenim mrežama, slučaj je komentirao Željko Kerum, čelnik HGS-a.

Podsjetimo, Večernji list u nedjelju je na portalu objavio da “posjeduje mučne prepiske s eksplicitnim seksualnim audio i video zapisima između Bojana Ivoševića, bivšeg splitskog dogradonačelnika i bivšeg gradskog vijećnika Luke Baričića – s dvije djevojke iz Srbije od kojih se jedna predstavila kao maloljetna”. Tvrdi da se razgovor odvijao sredinom prošlog mjeseca putem društvene mreže. Dodaje da se Ivošević i Baričić nalaze na listi Ivice Puljka za nadolazeće izbore u Splitu, 26. lipnja.

Kerum je rekao kako je to “jedna krinka gospodina Puljka, gdje je napravio jako loše i ružne stvari s gospođom Danicom Ramljak, koja je bila šefica Ruđera Boškovića i ja razmišljam je li to nešto slučajno da se desilo u isto vrijeme ili je to namješteno”.

“On je toliko lošega napravio za gospođu i za znanost Hrvatske gdje je htio sa svojim partnerima preuzeti znanost Hrvatske. U svakom trenutku kad je Puljak u pitanju, izmisli se afera”, istaknuo je Kerum.

“Dobro su mu došla ova dva redikula da bi zamaglio priču da to ne ide u javnost. Gospođa Ramljak, znanstvenica svjetskog ranga, to je zanemareno na osnovu ovih njihovih, rekao bih, sramotnih i bijednih i jadnih istupa. Ako si već ušao u priču da ti netko šalje poruke, imaš priliku blokirati toga tko te zove. Prihvatio si priču. Ja mislim da je ovo krinka da Puljak ne odgovara za štetu znanosti Hrvatske ne samo gospođi Ramljak, nego svima”, naglasio je Kerum.Dodao je kako je “to sramotno, tu nema isprike”.

“Je li profil valjan ili ne valja, lažni ili nije, to je nevažno. Ovo sve skupa je nakaradno, ružno, jadno i bijedno i nadam se da će birači, građani Splita, to shvatiti. To je katastrofa. Danas je Sveti Ante, ja čestitam svim kršćanima, katolicima, jedan od najvećih i najvažnijih svetaca danas i danas je blagoslov djece i daj Bože da takvi ljudi, kao što su danas držali pressicu, ne budu u kontaktu s našom djecom, jer to je katastrofa, a sve na što će se vaditi Puljak i svi ostali, on se vadi na ovaj događaj zato što je napravio nered i htio je preuzeti hrvatsku znanost. On je na silu došao u CERN”, još je jednom ponovio Kerum.

Na pitanje kako komentira Ivoševićevu izjavu da su njemu i Baričiću snimke podmetnuli iz HGS-a, odgovorio je “da vama netko pošalje eksplicitni sadržaj, ne znam to ni izgovoriti, a što bi vi napravili na to?”

“Netko ponudi malo seksa i oni nasjednu. Oni bi vodili grad, a netko im je poslao slike gole guzice, pa to je strašno. Ako su bolesni treba ih liječiti, ali ja ne mogu vjerovati, valjda će ovi ljudi shvatiti o kojim se ljudima radi. Kad član ozbiljne stranke napravi problem i gaf, ozbiljna stranka ga izbacuje iz članstva. Postoji hijerarhija i sankcioniranje, kod Puljka toga nema, postoji njegova žena i on i pomisao kako će drpati novce. Oni su stranka retarda”, naglasio je Kerum.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI