KERUM IZ FRANCUSKE OPLEO PO VLASTI U SPLITU: ‘Daju otkaze osobama s invaliditetom, pilaju stupiće, ruše štekate, prijete snimanjem i pobrojavanjem članova obitelji’

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Poduzetnik i bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum na Facebooku se osvrnuo na deložiranje svog prijatelja s parkirališta kojim upravlja Javne ustanove športski objekti na splitskim Gripama.

Prije toga se pohvalio kako je otišao do Francuske na sajam brodova te kazao kako je od njihove rive ljepša splitska zapadna obala koja je završena za vrijeme njegovog mandata.

“Dragi moji prijatelji, otiša sam malo do Nice i Cannesa na sajam brodova. Vrhunsko događanje, odlično odrađeno unatoč pandemiji. Sajam je na njihovoj rivi koja je prekrasna, ali naša splitska Zapadna obala je još ljepša i raskošnija. Šteta što je ne koristimo na više načina, za sajmove, smotre, izložbe… Jedino gore od te činjenice je što kvazi političari i neuki novinari, nazivaju naš biser Zapadnu obalu – gumnom”, napisao je Kerum pa opleo po gradskoj vlasti.


“I dok naši turistički konkurenti u suradnji sa svojim gradskim vlastima koriste svoje resurse, vežu luksuzne jahte, dočekuju svjetske face (hvala Bogu dolaze i na Zapadnu obalu) vlast u Splitu se bavi političkom osvetom. Daju otkaze osobama s invaliditetom, pilaju stupiće, ruše štekate, prijete snimanjem i pobrojavanjem članova obitelji”, dodao je Kerum te zaključio:

“Dragi moji pozdravljam vas svih, a posebno našeg Igora Stanišića, kojeg hvala Bogu imamo i koji se na korektan i pristojan način bori s primitivnom vlasti”.Facebook Comments

Loading...
DIJELI