Karamarko tuži Bulja i Petrova za klevetu, Bulj mu poručio: Ne bojim se tužbi, vi ste krivi za stanje u društvu’

Patrik Macek/PIXSELL

Treba zaštititi ove ostatke ostataka, kazao je Bulj

Saborski zastupnik Miro Bulj danas je iza 15.30 sati održao press konferenciju na kojoj se osvrnuo na informaciju o tome da Tomislav Karamarko tuži njega i Božu Petrova za klevetu.

“Pozivam sve koji su bili u RH vladi, oni koji su trebali štititi nacionalne interese, neka svi podignu tužbu protiv mene i na to ću biti ponosan. Sve što sam radio bilo je u zaštiti nacionalnih interesa, zbog takvih sam se uključio u politiku. Zbog onih koji su opljačkali resurse na državnoj i lokalnoj razini. Neka me slobodno lociraju, transferiraju i procesuiraju. Ne bojim ih se, šaljem im poruku – vi koji ste krivi za stanje u društvo, ne bojim se nikakvih tužbi!”, poručio je Bulj.

“Svi oni konzultanti i svi oni koji su upravljali ovom državom, na bilo kojoj razini, otkad su počeli prodavati Hrvatsku, sve je to bila veleizdaja, a nitko nije ništa poduzimao. Moralo se čekati 20 godina da se pojavi MOST i da se građani iz lokalnih sredina počnu boriti za nacionalne interese. Stojim pri tome da narod treba odlučiti o privatizaciji HEP-a. I Petrov i Dobrović žele da Ustavom treba zaštititi nacionalne resurse. Treba zaštititi ove ostatke ostataka”, kazao je.

 

Facebook Comments



Loading...
DIJELI