KARAMARKO SE OBRUŠIO NA MOST: Grmoja je dobio pravu porciju! ‘Referent za domoljublje laže, sve će to morati platiti građani’

Foto: CROPIX

Nikol Grmoja, zastupnik Mosta, jučer je objavio da su HDZ-ovci predlagali nagodbu s Mađarima za 550 milijuna.

“Basic math for dummies (osnove matematike za sporije):

  • 1.100 milijuna su tražili Mađari
  • HDZ-ovci su predlagali nagodbu s Mađarima za 550 milijuna
  • 184 milijuna su Mađari dobili arbitražom na kojoj je insistirao Most dok su mađaroni i veleizdajnici činili sve da je izgubimo

Nagodbom bi hrvatski građani platili više jer  i djeca u prvom osnovne razumiju kako je 550>184. Ovu matematiku razumiju čak i oni sporiji – jedino se izdajnici hrvatskih interesa prave da ne razumiju.

P.S. I Plenković kojeg glupani sad podržavaju se 2016. zalagao za nastavak arbitraže”, napisao je Grmoja.

No sad mu je stigao odgovor Tomislava Karamarka, bivšeg čelnika HDZ-a.“Evo ga opet…

Referent za domoljublje zbrda-zdola ekipe priredio je Hrvatima, svojim štićenicima, pravo veselje. Uspio je dokazati, dubinskom analizom jedne složene matematičke formule, da je gubitak arbitraže težak oko 2 mlrd kuna, zapravo čisti dobitak – BINGO. Naravno, riječ je o slučaju Ina- Mol.

Bilo bi to jako dobro ali Nikola Grmoja laže. Ništa novog, i ne bih ispisivao ovih nekoliko redaka, da rečeni domoljub ne spominje moju malenkost. Naime, on tvrdi da smo stranka i ja predlagali nekakvu nagodbu s Mađarima za 550 milijuna (čega?). A Mađari su dobitkom arbitraže inkasirali samo 184 milijuna (?). I na kraju dubokoumno zaključuje da je 184 manje od 500. Bravo Grmoja”, piše Karamarko pa dalje nastavlja.

“Eto dokaza da je Mostovo inzistiranje na nastavku arbitraže bilo od silne koristi za Hrvatsku. No volio bih da referent Grmoja iznese gdje je vidio, čuo ili pročitao da je netko (tko?) s Mađarima tako nešto dogovarao i dogovorio. Nije nitko. To ne postoji. Grmoja laže.

Najgori način opravdavanja i prikrivanja organizirane akcije mog odstranjenja. U tom scenariju Oreškovićka, Most i ostali samo su mali izvršitelji. Ali moraju biti svjesni onoga što je svima jasno – da su svojim destruktivnim, poslušničkim djelovanjem, našoj državi nanijeli gubitke u milijardama. Sve će to morati platiti Hrvati. Mostovo i Grmojino domoljublje doista imaju cijenu”, piše bivši šef HDZ-a na Facebooku.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI