KAOS I MAKLJAŽA U SELU U POŽEŠTINI! ‘Razbili su pola kafića, sve je bilo puno krvi ali i sudara automobilima’

Ilustracija (Foto: Nenad Dugi / Cropix)

Ovih dana dogodila se nesvakidašnja makljaža u malenom mjestu Bektež nedaleko Kutjeva. Kako se neslužbeno doznaje u jednom lokalnom kafiću u utorak nastao je pravi nered nakon što je skupina muškaraca organizirala tuču. Nakon same tučnjave jedan od njih autom udario čovjeka pa u drugi auto. Potom su svi pobjegli s mjesta događaja. Prije same tučnjave doznaje se, sve još u sferi neslužbenog skupina muškaraca pozvala je hitnu pomoć,  a onda su se dali u akciju.

“Na Vaš upit obavještavamo Vas da je operativno-komunikacijski centar PU požeško-slavonske zaprimio dojavu o događaju koji navodite u upitu te da je u mjestu Bektež ispred ugostiteljskog objekta došlo do verbalnog i tjelesnog sukoba između više osoba koje su do dolaska policijskih službenika napustile mjesto događaja.”, odgovorili su na upit o ovom nemilom 034 portalu iz policije.

U tijeku je također kažu daljnje kriminalističko istraživanje te utvrđivanje svih okolnosti navedenog događaja, a po završetku istoga o svemu će pravovremeno izvijestiti javnost, poručili su iz Pu požeško-slavonske.

 

 Facebook Comments

Loading...
DIJELI