KALINIĆ JE MEĐU POSLJEDNJIMA VIDIO BANDIĆA! Što se dogodilo u noći kada je umro? ‘Pozlilo mu je prije ponoći’

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Vjerni suradnik zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića Pavle Kalinić jedan je od posljednjih koji su se imali prilike sresti sa prerano preminulim zagrebačkim gradonačelnikom.

Njih dvojica jučer su bili zajedno, priznaje nam te dodaje kako ga je Bandićeva smrt duboko potresla.

”Nije bio previše star, ali ljudi koji imaju određeni broj godina imaju određene bolesti, on se nosio s nekim bolestima i ovo se nažalost desilo”, otkrio je Kalinić priznajući da je Bandiću pozlilo sinoć u jednom zagrebačkom restoranu pola sata prije ponoći. Nakon toga prebačen je na Sveti duh, gdje su ga bezuspješno pokušavali reanimirati.

Vijest o tome da je Bandić preminuo duboko je potresla njegove najbliže suradnike pa sada i Kalinić dvoji oko toga hoće li uopće ići na nadilazeće lokalne izbore sa svojim kandidatom pošto je još uvijek u nevjerici radi toga što njegova prijatelja više nema. ”Kada sam čuo da mu je pozlilo istrčao sam iz stana i krenuo krenuo prema bolnici, nisam prošao ni sto metara kada su mi javili da je umro. Imat ćemo sad sastanak da vidimo što ćemo dalje, napravit ću najbolje što mogu”, otkrio je Pavle Kalinić.

 Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI