Kako znamo da Trump odličan lik? George Soros je protiv njega!

screenshoot

Soros iskritizirao Donalda Trumpa. Pravi se javio!

Kad vidite da se multimilijarder George Soros protiv nekog grčevito bori, kad vidite da na nekog sije uvrede i zlo kad čujete da Soros za nekog kaže da je diktator onda znajte da je taj neko odličan! Ovog puta to je Donald Trump kojeg George Soros po ne znam koji put naziva diktatorom!

Uoči Trumpove inauguracije, Soros je kazao kako je novi američki predsjednik “varalica i podmukao jer priprema trgovinski rat koji će imati veliki utjecaj na Europu i ostatak svijeta”, piše The Guardian.

– Trump, koji bi želio biti diktator, nije očekivao da će pobijediti, bio je iznenađen. Osobno sam uvjeren da će pasti jer ideje koje ga vode su kontradiktorne – progonozirao  je Soros u Davosu i potvrdio nam da je Trump zapravo odličan i vrlo opasan za stvarne diktatore poput Sorosa koji se petljaju u rad svih država koje se na bilo koji način suprotstavljaju njegovoj agendi, stvarajući netrpeljivost i kaos i atmosferu rušenja takve ‘nekontrolirane vlasti’. Da je to točno tako dokazali su i dokumenti Otvorenog društva koji su prošle godine procurili u javnost. Naime, tada je otkriveno da Soros potkupljuje ljude kako bi rušiuo Ustave određenih država! Ako tako nešto nije diktatorski, ne znamo što je.

Primjer je Irska kao katolička zemlja. 

U Irskoj je Ustavom zapisano da nerođeno dijete ima pravo na život jednako kao i njegova majka. U Irskoj nemaju problema s tim zakonom jer se zna od kada počinje život, ali gospodin Soroš ima zbog tog Ustava velikih problema s Irskom. I to je nešto što je otkriveno u dokumentima koji su nedavno procurili iz Sorosevog ‘Otvorenog društva’.



Strategija Soroševog Otvorenog društva koja je prema dokumentima predložena za razdoblje od 2016. godine do 2019. godine je financiranje nevladinih udruga kao što su Abortion Rights Campaign, Amnesty International Ireland i Irish Family Planning Association kako bi ‘skupili zajednička djelovanja s ciljem rušenja ustavnog amandmana u Irskoj koji jamči jednaka prava nerođenom djetetu i trudnici’.

‘S jednim od najrestriktivnijih zakona o pobačaju u svijetu, pobjeda bi mogla utjecati na druge snažne katoličke zemlje u Europi, poput Poljske, i pružiti toliko potrebne dokaze da je promjena moguća, čak i u vrlo konzervativnim sredinama, piše u dokumentima koji su objavljeni na web stranici DCLeaks.com, gdje Soroševci otkrivaju ono što ih najviše boli. A to je život! Život u katoličkim zemljama koji je zaštićen Ustavom u Poljskoj i Irskoj. I sad on, veliki frajer silan novac ulaže kako bi iznutra promijenio državu, kako bi oteo nerođenoj djeci u Irskoj njihovo ljudsko pravo.

Riječ je zapravo o svojevrsnoj bitci jednog luđaka Sorosa koji planira u Irskoj oteti ljudsko pravo nerođenoj djeci s ciljem da onda to pravo oduzme i Poljskoj te drugim katoličkim zemljama koje štite život.. Bizarno? Monstruozno? Što je ovo?

Sama ideja da će jedna strana organizacija financirati i mobilizirati udruge u Irskoj s isključivim ciljem demontiranja zaštite nerođenog djeteta u Irskoj predstavlja brutalno uplitanje u rad države ali i sveukupan prezir prema irskom narodu, i to je diktatura a ne Trump koji je obećao zaštiti život, što očito postaje najveća boljka ovih prikrivenih fašista na vrhu piramide!

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI