KAKO ONI LIJEPO UŽIVAJU: ‘KOD ANE NA VEČERI, KRILCA SU SUPER’! Kako bi to izgledalo da u takvom izdanju vidimo Plenkovića i Milanovića?

Foto: Instagram/Dalibor Urukalović/Pixsell

Da j situacija s političarima u Srbiji drugačija zorno pokazuje jedan slučaj. Naime, Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj je vidljivo kako se i privatno druži s premijerkom Srbije Anom Brnabić.

Sama fotografija je nastala u kući premijerke koja je Vučića pozvala na večeru za koju je spremila pileća krilca, pa je Vučić uz objavu napisao: “Prvi put kod Ane na večeri. Krilca su super. Jedini problem je u tome što Ana, u stvari, ne jede, a ja ne mogu da odolim. Lijep vikend!”, poručio je Aleksandar Vučić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)



Za razliku od hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića i premijera Andreja Plenkovića, koji teško podnose i službene susrete, bez međusobnih podbadanja i negativnih komentara a o žestoko retorici da ne govoorimo, visoki dužnosnici susjedne nam zemlje,  očito i privatno dobro surađuju.

Njihovo opušteno izdanje i večernje druženje svidjelo se mnogim pratiteljima, koji su im u komentarima ispod objave poželjeli dobar tek, a jedan od komentatora poručuje:

“Konačno da vidim da se i naš predsjednik Vučić odmara bar malo!”

Neki su Vučića i Brnabić prozvali velikim liderima i poručili im da ih poštuju, a zanimljivo je kako nema nijednog negativnog komentara ispod objave.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI