KAKO KRADE SLAVEN VUJIĆ

Facebook

Svjedoka i dokaza je, čini se, previše

Nakon teksta o Slavenu Vujiću u kojem je jasnim argumentima obrazloženo zbog čega je takozvani “Grad anđela” projekt koji nema nikakvu stručnu podršku niti moralno uporište, pristižu prijetnje od strane njegovih zaluđenih sljedbenika, ali u mnogo većem broju i riječi ohrabrenja koje upućuju roditelje djece s posebnim potrebama. Probijen je zid šutnje i mnogi svjedoci na koje se provodi pritisak konačno su spremni istupiti. Ipak, strah je u ljudi velik i na žalost – opravdan. Svi drugi mediji i dalje šute jer su se odavno kompromitirali bajkovitim izvještavanjem o Slavenu Vujiću, i to bez ikakvih provjera, čime su pokazali nedostatak racionalnog i kritičkog razmišljanja, o profesionalizmu da i ne govorimo. Ovoga puta objavljujemo dva dokumenta.

Jedan je tzv. screenshot Facebook objave Maje Adorić, bivše supruge Slavena Vujića, koja mu daje javnu potporu. Maja Adorić aktivno je sudjelovala u javnoj promociji lažnog lijeka CD protokola (mms) koji prži crijeva i može dovesti do smrti o čemu je pisao i 24sata, znači isti medij koji je sudjelovao u stvaranju kulta ličnosti “tata Slavena”. U distribuciji i promociji ovog “lijeka”, a zapravo otrova, navodno je jedno vrijeme sudjelovao i sam Vujić. Drugi dokaz je pismo magistre Danijele Helc, uglednog logopeda i neuropsihologa iz Beograda. Pismo je odgovor na upit jedne majke iz Zagreba, i starijeg je datuma, ali u kontekstu sadašnjih zbivanja, svakako aktualno. Normalno, niti jedan drugi medij ga nije htio objaviti. Nema zavjere protiv Slavena Vujića. Slaven Vujić jest dio zavjere. I to zavjere protiv roditelja i djece s posebnim potrebama.

Uvukao je čitavu Hrvatsku u gnjusne prijevare i sada je teško, ali ne i nemoguće svima onima koji su ga naivno podržavali javno priznati koliko su pogriješili. Biti lakovjeran nije zločin, ali ustrajati na laži, čak i kada istina postane očita jest. Naša poruka kao medija je nedvosmislena. Gospodo, perite se. Svjedoka i dokaza je previše. Čitava priča smrdi na sve strane, i što dulje čekate, teže će vam biti pranje…

maja adorić protokol

Pismo doktorice:



Pismo doktorice

Facebook Comments

Loading...
DIJELI