KAKAV FIJASKO POZNATE GLUMICE! Nastup koji će se pamtiti: ‘Sad sam se pogubila, mogu dobiti pauzu, gospon predsjedavajući? E, onda ništa’

Foto: Damjan Tadic/CROPIX

Na društvenoj mreži Twitter pojavio se govor Urše Raukar-Gamulin, zastupnice Možemo tijekom rasprave u Saboru. Za govornicu je došla s računalom i počela s govorom vrlo samouvjereno.  No sve se pretvorilo u potpuni i teški fijasko

Eee, hm… Joj, evo sad vidite što se meni dogodilo. Eto, da. Izgubila sam svoj govor. Mogu dobiti pauzu, gospon predsjedavajući – upitala je predsjednika Sabora Željka Reinera koji joj je kroz smijeh odgovorio: ‘Nažalost, ne. Nije predviđeno poslovnikom‘.

“E, onda ništa. Toliko ste me zbunili sa svojim mjerenjem vremena da sam onda… Neću – kazala je Raukar i završila svoj govor. Snimka je brzo postala hit na Twitteru i izazvala brojne reakcije.

 “Je li ovo montaža?”, “Mene iskreno od saznanja za ovaj događaj muči samo jedno pitanje. Zašto nije iskoristila cijelo dobiveno vrijeme?”, “Da joj nije netko drugi pisao govor, pa ne zna ni iz glave nešto reći”, samo su neki od komentara.

Podsjetimo također da je  Urša Raukar-Gamulin poznata kazališna i filmska glumica. Time je ovaj govor točnije njen fijasko još gori i veći.

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI