KAJTAZI SE U SABORU ‘SUKOBIO’ S GRMOJOM! ‘Teška je laž da stojim iza uhićenja u Međimuju! ‘ Mostovac mu nije ostao dužan

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Veljko Kajtazi saborski zastupnik romske nacionalne manjine komentirao je najvruću temu proteklih dana, uhićenje Matije Posavca i akciju USKOK-a.

Nije nikakva tajna da se Kajtazi nije slagao s politikom Matije Posavca u Međimurju no odlučno je  informacije koje su se pojavile na internetu o tome da on stoji iza uhićenja nazvavši sve ‘teškom laži’.

„Nakon uhićenja na internetu krenule su dezinfomacije da sam ja to osobno naložio DORH-u ili da Andrej Plenković zajedno s policijom namješta primanje mita Matiji Posavcu, što je također teška laž koja nema dodira sa stvarnošću”, kazao je Kajtazi u slobodnom govoru ponukan statusom na Facebooku Nikole Grmoje (Most) kako bi se akcija u Međimurju mogla nazvati „operacija Kajtazi”.

“Moje osobno mišljenje je da bilo tko s obzirom na priznanje da je počinio kazneno djelo ne bi trebao obavljati javnu funkciju”, kazao je Kajtazi, prenosi N1.

Kajtazi je također zamolio Grmoju da više preko njegovih leđa ne skuplja političke bodove, ocijenivši njegove postupke opasnim i nedemokratskim.



Grmoja je uzvratio da ne skuplja političke bodove. “Ako je netko odgovoran za probleme romske zajednice onda je to upravo Kajtazi”, kazao je Grmoja.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI