JURIČAN U OFENZIVI: Brutalno oprao gradonačelnika koji je Bandiću dao počasnu titulu: ‘Imaš ti pravo moj Mufiću, najbolje je u životu biti blago retardiran’

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Redatelj Dario Juričan na svom Facebook profilu ovog puta je komentirao potez gradonačelnika Vrbovskog Dražena Mufića koji je na sjednici gradskog vijeća Milana Bandića proglasio počasnim građaninom a o čemu se jučer i sami pisali i prenijeli tu informaciju.

Juričan kao “obožavetelj” lika i djela pokojnog gradonačelnika Milana Bandića nije mogao ostati imu a sve to i morao se ponovno oglasiti.

Kako piše Juričan, Mufiću čestita i naziva ga genijem jer je, kako kaže, vidjevši da su ga napale dežurne hijene, odmah poslao retorički ‘odheb’ rekavši kako ne zna je li bilo nekih loših stvari oko Bandića.

“Imaš ti pravo moj Mufiću, najbolje je u životu biti blago retardiran. Kad netko počne baljezgati o nepravdi, kriminalu, korupciji, optužnicama ili – da pojednostavim – političkom smeću, samo se treba popišat po svemu tome s jednim odlučnim: Ne znam. Kao onda kad te Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa pitalo kako si, majstore, obrtu vlastite supruge potpisivao narudžbenice za nabavu klupa, koševa i pepeljara, te prijevoz ukrasnog raslinja i tako trošio gradske pare, pa te Povjerenstvo novčano kaznilo, a potvrdio je to i Upravni sud, ja sam vidio projekciju tvoje izjave:
Da li je bilo nekih loših stvari oko poslovanja s mojom ženom? Ne znam”, piše Juričan.

Zatim se vraća  na  objašnjenje koje je  Mufić dao zašto je Bandić dobio ovakvu počast u Vrbovskom. Preminuli zagrebački gradonačelnik titulu je zaslužio ‘za doprinos ugledu i napretku Grada Vrbovskog: Grad je za igralište dobio kosilicu, došlo je i 200 kubika komposta te rasvjeta za Božić…’.



“Da ponovim: Rezač je poslao kosilicu, kompost i rasvjetu i to po običaju muljajući preko Zagrebačkog holdinga, jer tvog Vrbovskog nema u Aktima gradonačelnika niti Glasniku Grada Zagreba. I time je pridonieo ugledu i napretku Vrbovskog. Evo još ću jednom, polako, moj Mufiću: kosilica… kompost.. rasvjeta… za doprinos ugledu i napretku Grada Vrbovskog. Ali najdraža priča mi je o gradskoj tvrtki Komunalac kojom ti indirektno dirigiraš i koja je nedavno ‘odlučila’ da će usluge poskupiti za 150 posto. Srećom, tome si se usprotivio, ni manje ni više nego ti moj Mufiću i tu pojavu sa svojim suradnicima oštro osudio. Koji bandićoliki show, dragi moj Mufiću. Dobar si ti učenik, vidim ja svetački potencijal u tebe. Možeš mi vjerovati, svecima se bavim već godinama”, piše Juričan.

Za kraj za gradonačelnika  Mufića Juričan ima jednu poruku.

“I zato ti predlažem da osim počasne titule odeš i korak dalje pa da na ulazu u obližnji kanjon Kamačnik staviš bistu Milana Bandića i na njoj natpis: „Da li je bilo loših stvari oko njega? Ne znamo. Znamo da je zahebo Uskok, konkurenciju i otišao kao najveći hebač!”, piše Juričan.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI