JURIČAN SE OPET OGLASIO: Ovaj put se okomio na Davora Filipovića! ‘Beskičmeni crve, podrivao si korupciju k’o neopjevani Rambo’

Redatelj i bivši predsjednički kandidat Dario Juričan ponovno se oglasio i odaslao još jedno “ljubavno pismo”. Nije se ovaj put uhvatio svoje omiljene teme, nedavng preminulog gradonačelnika Zagreba Milana Bandića.

Na ciljniku mu se ovog puta našao HDZ-ov kandidat za gradonačelnika grada Zagreba Davor Filipović, koji se posebno voli isticati riječima kako je upravo on bio taj koji se protivio brojnim potezima preminulog gradonačelnika Milana Bandića, a zbog čega bi mnogi zaključili kako je bio gorljiva oporba u gradskoj Skupštini, iako njegove riječi još nitko nije potvrdio.

Ipak, šira javnost za njega nije ga ni znala dok ga premijer Plenković nije predstavio kao kandidata za gradonačelnika, iako se prvotno smatralo kako će ta uloga pripasti Mislavu Hermanu, čelniku gradskog HDZ-a  i aktualnom predsjedniku Gradske skupštine.

“Dok si bio u zagrebačkoj skupštini u koaliciji s Rezačem etiketa, borio si se protiv njega rukama i nogama, grizao si tog mrskog neprijatelja iznutra, podrivao si korupciju k’o neopjevani Rambo, lupao si po toj nepravdi k’o Rocky onomad po svinjskim polovicama!

Lupao si ti i lupetao, moj Bane. Gledam te kako sad od malog, beskičmenog crva postaješ jedan zbilja krasan leptir! Ozbiljno razmišljam da snimim o toj preobrazbi poučan dokumentarac o čudima prirode. I hrvatske politike.



Očekujem od tebe, borče koji je zakasnio na ratište, da nam doniraš koju kunu za novo, dopunjeno izdanje knjige Kumek. I da time malo pomogneš da osvijetlimo i tvoju ulogu u Skupštini u doba kad si onako krotko dizao šapu za svaku Rezačevu umotvorinu”, napisao je između ostalog u svojoj objavi na Facebooku Dario Juričan.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI