Juričan pozvao Bernardića: Dođi na svijetlu stranu korupcije, jer tu pripadaš

Cropix

Politički aktivist i kandidat za predsjednika Dario Juričan preko društvenih mreža napao je predsjednika SDP-a Davora Bernardića za novog gradonačelnika Zagreba.

“Davor Bernardić TI SI MOJ BUDUĆI GRADONAČELNIK ZAGREBA!

Zastupnik Renato Petek, koji je uz Tomislava Tomaševića, jedan od najvećih kritičara Bandića u Skupštini Grada Zagreba nije primljen u SDP pa je odlučio biti nezavisni zastupnik.

Bravo Bero, sad kad si se rješio još jednog čovjeka koji se bori protiv Bandića, ja te pozivam da izađeš iz ormara i dođeš na svijetlu stranu korupcije, jer tu pripadaš.

Ja te čekam…



I da nježno demantiram napise o mojoj potpori za gradonačelnika: moja potpora za novog gradonačelnika Zagreba ide upravo tebi Bero. Za tebe ćemo glasati i ja i moj pas Gin. Uz tvoj glas, koji ćeš sam sebi dati, to će biti moćna četiri glasa koja, jazavče, već u startu imaš!”, napisao je Dario Juričan na svom Facebook profilu.

Petek: Postao sam nestranački zastupnik jer SDP nije prihvatio moj zahtjev za učlanjenje

Podsjetimo, Renato Petek najavljuje da postaje nestranački zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini jer njegov zahtjev za učlanjenje u SDP nije prihvaćen, iako njegova bivša, ugašena stranka Naprijed Hrvatska! – Progresivni savez sa SDP-om ima sporazum o pridruživanju.

Predsjednik zagrebačkog SDP-a Gordan Maras kao i glavni tajnik SDP-a Nikša Vukas Peteku su poručili da ima otvorena vrata, ali nitko nije znao točno objasniti zašto ovaj jedan od najaktivnijh zastupnika nije postao član SDP-a.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI