JURIČAN ‘POČASTIO’ NOVOM OBJAVOM: HDZ-ovi trabanti su dali copy paste podršku Top radiju. Mljac!

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Redatalj i bivši kandidat za predsjednika Republike Dario Juričan jutros je na svom Twitter profilu objavio izjave kako Hrvatski nogometni savez, Zagrebački nogometni savez i Luka Burilović, predsjednik Hrvatske gospodarske komore izražavaju svoju podršku Top radiju za preuzimanje koncesije nad radijskom frekvencijom koja je donedavno pripadala Radiju 101.

To je nešto što ga u posljednje vrijeme jako zaokuplja, kao i javnost ponajprije onu iz metropole.

“TOP RADIJU su za radijsku koncesiju Stojedinice copy-paste podršku, a kakvu drukčije znaju, dali HDZ-ovi trabanti Hrvatski nogometni savez (HNS), Zagrebački nogometni savez (ZNS) i dr.sc. Luka Burilović. Mljac!” napisao je Juričan u objavi.

“Izražavamo punu spremnost na partnersku i programsku suradnju s društvom TOP RADIO d.o.o. na realizaciji inovativnih, kreativnih i edukativnih projekata”, piše u izjavama.

“Ovim ujedno dajemo podršku društvu TOP RADIO d.o.o. u nastojanju dobivanja koncesije za obavljanje djelatnosti pružanja medijske usluge radija za područje Grada Zagreba i Zagrebačke županije (Z-ZG2); 101.00 MHz”, navode.

Sve tri izjave glase isto, a potpisane su 21., 16. i 18. lipnja ove godine.

Da vas podsjetimo da će trgovački sud i tvrtka Državne nekretnine, u vlasništvu države, provjeravat će dokumentaciju koju je tvrtka Top Radio d.d. vlasnika Ivana Jurić-Kaćunića podnijela Vijeću za elektroničke medije (VEM), na temelju koje su dobili koncesiju za 101 MHz, odnosno dosadašnju koncesiju Radija 101.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI