JURIČAN OBJAVIO TKO JE TAJNI VLASNIK RADIJSKIH POSTAJA: ‘Ja sam mali snalažljivi k***** sin i medijsko smeće

Foto: Facebook

Redatelj Dario Juričan u petak se na svom Facebooku oglasio novom objavom.

Tvrdi kako je on tajni vlasnik Narodnog radija, ali i još nekih radija.

U cijelosti prenosimo njegovu objavu.


“Glede medijskih natpisa o možebitnom prikrivenom vlasništvu niza radijskih postaja, želim informirati javnost da sam ja, Dario Juričan, tajni vlasnik Narodnog, kao i još nekih radija. Javno priznajem da su se sve ove godine razne druge osobe predstavljale kao vlasnici.

Novac je kolao kroz različite uplate za neobavljene usluge, a tvrtke posrednike, nakon što bi nagomilale porezne dugove, slalo se u stečaj. Tako se godinama magarčila voljena nam domovina.Ja sam mali snalažljivi kurvin sin i medijsko smeće i kao takav sam krajnje uspješan, a moja tvrtka Milan Bandić usluge protuusluge j.d.o.o. prosperira i lijepo se razvija zahvaljujući prihodima od popularnih radio postaja.

Vijeće za elektronske medije i Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja mi mogu staviti soli na rep, jer je formalno sve u redu – lako im naštancam bilo koji dokument, pa smo svi zadovoljni.

Napominjem da sam sve ovo radio uz prešutno odobrenje predsjednika Vlade Andreja Plenkovića, ministrice kulture Nine Obuljen Koržinek i kooperativnog vodstva HDZ-a.
Može mi se.

Dario Juričan, gradonačelnik svemira, počasni gradonačelnik Vruje i tajni vlasnik Narodnog radija, napisao je na Facebooku.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI