JURIČAN NA FACEBOOKU RASPALIO PO REDŽEPIJU: ‘U Remetinec bi trebao otići zbog toga što si Milana htio prikazati kao impotentnog starca koji priča o visibabama’

Damjan Tadic/Cropix

Nakon što je poznati prijatelj Milana Bandića, doktor Gzim Redžepi na sudu zbog trgovanja utjecajem, redatelj Dario Juričan na društvenim mrežama uputio mu je pismo.

“Dragi moj dr. sc. Gzime, evo gledam na Županijskom sudu to tvoje izmučeno lice, koje si dobio tako što si se godinama kao gradski zastupnik BM365 borio za Grad, promatram kako te zlikovci iz Uskoka razvlače u procesu gdje si kod sudskog vještaka Vladimira Grošića, kako to lijepo stoji u iskazu, ‘želio pomoći u donošenju odluke’ da skrbništvo nad djetetom Severine i Milana Popovića dobije tvoj dobro-tvor i pajdo Popović”, započeo je Juričan.

“Srećom, vještak Grošić ima na sudu dobru, staru sinkopu, pa ćeš ovog puta nježno izbjeći izlet u Remetinec. A u Remetinec bi ti trebao otići, moj Gzime, već samo zbog toga što si našeg neprežaljenog Milana htio na samom kraju životnog puta prikazati kao impotentnog starca koji priča o visibabama i pada od infarkta sa stolca. Unatoč tvojim objedama, istina je da je naš Milan otišao kao veliki je*ač.

A ti si se okolo dičio da si mu prijatelj i izvodio nekakav jeftini, srcedrapateljni igrokaz pred kamerama. Možda ti oprostimo jer znamo kako si nepravedno zatočenome Milanu u Remetinec nosio biografije državnika, pa je nakon izlaska na veliko citirao Churchilla, a svoju zadovoljštinu je dobio kad ga je dr. sc. Jelena Pavičić Vukičević posthumno proglasila drugim najvećim Hrvatom!” stoji u objavi na Facebooku.

“Dobri Milan danas ima grob na maznutom dijelu mirogojskog travnjaka, ali bez zasluženog spomenika. Njegova Vesna svaki mjesec iznova razbija kasicu prasicu da bi platila režije, stranka BM365 nema niti za pozlatu slova, a partneri iz HDZ-a zauzeti su mažnjavanjem plina po INA-i.



Očekujem da ćeš mu Gzime, barem ti, koji si bio u uskom Milanovom krugu (što samo znači da te odlikuju izuzetno visoke moralne vrijednosti!) napraviti spomenik i tako se iskupiti za klevetanje Milana da nije umro kao je*ač. Ti ćeš, Gzime, Milanu napraviti spomenik, a ja ću donirati etiketu! Da smo živi i zdravi! Te ovas džuvde thaj saste! Sa fijenj vij ša sanatoš!”, zaključio je Juričan.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI