Juričan: Brumnić imovinskom karticom dokazao da se u ovoj zemlji može uspjeti

Redatelj i politički aktivist Dario Juričan prozvao je u petak SDP-ovog saborskog i gradskog zastupnika Zvanu Brumnića da je kao nezaposlena osoba svojim imovinskom karticom dokazao “da se u ovoj zemlji može uspjeti”.

Juričan je u pismu javnosti naveo da Brumnić posjeduje dionice tvrtki u tekućoj vrijednosti nešto manjoj od četiri milijuna kuna, dok je fondovima uspio sakupiti nešto manje od 900 tisuća kuna te na račune spremiti protuvrijednost od 725 tisuća kuna.

“I sve to kao deset godina zapravo nezaposlena osoba, profesionalni heroj u Skupštini grada Zagreba: navodni vođa oporbe iz redova SDP-a koji se u tri mandata borio protiv Rezača etiketa. Zastupnik u Skupštini grada Zagreba još od 2010.”, napisao je Juričan.

Napominje pritom da je je Brumnić zadnju karijeru, onu prije “herojske Skupštinske”, imao kao gradski službenik zadužen baš za izdavanje građevinskih dozvola.

“Drago mi je što ćeš uz svoju uspješnu karijeru u Skupštini sada paralelno ganjati i karijeru zastupnika u Saboru jer i Jelena i Rezač su političke lešine. Pale su im dionice na dno, pa si mudro kao burzovni meštar procijenio da bi trebalo pokazati njušku na kojem od antibandićevih prosvjeda”, rekao je.



“Od tebe moj Zvane očekujem samo jednu stvar – onako kako si se herojski borio u tri mandata kao vođa oporbe u Skupštini grada Zagreba protiv Rezača, da se isto tako ubuduće boriš i u Saboru protiv Plenkonje”, poručio je Juričan.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI