JOŠ NIŠTA NIJE SIGURNO, NEIZVJESNOST DO 8. PROSINCA! Velika nervoza zbog našeg ulaska u šengensku zonu, a ako nas i prime, sve će ostati isto

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka, 25. studenoga, a u njemu možete pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Pišemo o velikoj nervozi zbog našeg ulaska u šengensku zonu, a ako nas i prime, sve će ostati isto! Još ništa nije sigurno, neizvjesnost će trajati do 8. prosinca. Drama s Austrijom je riješena, sada strahujemo od Švedske, a Slovenija i Mađarska ostavljaju granicu…

Čitajte i povijesnu istinu Andrije Hebranga: ‘Tu noć kada je pao Vukovar Tuđman je plakao, bio je slomljen’.

Razrađen je plan za povratak nacionalne naftne kompanije: Plenković kreće u preuzimanje INA-e nakon Nove godine!

Svjetsko prvenstvo je u punom jeku, a nogometni ekspert detaljno analizira prvu utakmicu s Marokom na Svjetskom prvenstvu: Dosadna i blijeda igra može nas odvesti u propast! Bojažljivi Dalić kritike može utišati samo pobjedom protiv Kanade u nedjeljuSvoj primjerak potražite na svim kioscima već ovog petka i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI