JEDVA SU JOJ DOČEKALI SPUSTITI! HDZ brutalno odgovorio Ahmetović: ‘LNG komesarka može drobiti što god hoće..’

Foto: Damir Krajač

HDZ je poručio SDP-ovcima da neće uspjeti zaustaviti proširenje LNG-a i hrvatsku energetsku neovisnost reagirajući na današnju izjavu SDP-ove političke tajnice Mirele Ahmetović o nelegalnom i štetnom plutajućem LNG terminalu.

“Agresivna LNG komesarka i danas je nasrnula na našu vladu i ponovo nazvala terminal na Krku nelegalnim i štetnim”, objavio je HDZ na Facebooku te dodao da su za Mirelu Ahmetović štetne energetska neovisnost Hrvatske i sigurna opskrba plinom za hrvatske građane.

“Može ona drobiti što god hoće, može opet prijetiti da će se ‘bacati pod bager’, no SDP nije uspio u naumu da spriječi izgradnju LNG terminala. Neće uspjeti zaustaviti ni njegovo proširenje i učvršćivanje energetske neovisnosti Hrvatske!” poručuje HDZ članovima SDP-a.

Podsjetimo, Ahmetović je danas izjavila da su je Plenković i njegovi kriminalci iz HDZ-a tendenciozno pokušavali diskreditirati zbog protivljenja nelegalnom i štetnom plutajućem LNG terminalu, a sada se predstavljaju kao veliki graditelji proširenog LNG terminala.



Ustvrdila je i da je Plenković radio u interesu Mađara kojima je iznajmljen plutajući terminal. Povod je bila najava premijera Andreja Plenkovića da će Hrvatska proširiti kapacitet LNG terminala na Krku.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI