Je li ovo moguće? ŠOK U ŠKORINU STOŽERU! Počele zabrane njegovih koncerata!

Foto: Nikola Vilic / CROPIX

Pojedini HDZ-ovi gradonačelnici otkazuju koncerte Miroslavu Škori otkako je, potkraj lipnja, objavio predsjedničku kandidaturu, piše Novi list.

Od pjevačeva menadžmenta Novi list doznaje da je Škoro ostao bez ljetnih koncerata u  Imotskom i Našicama te u općinama Rugvica i Gradina. Ni u jednom od tih slučajeva u službenom objašnjenju nije rečeno da je razlog otkazivanja Škorina predsjednička kandidatura.

Iz Turističke zajednice Našica, primjerice, ljudima koji vode brigu o Škorinoj pjevačkoj karijeri rečeno je da “nisu uspjeli zatvoriti financijsku konstrukciju”, a iz uprava nekih od spomenutih mjesta nisu dobili nikakvo obrazloženje.

“Škoro na aktualnoj turneji posvećenoj 30. godišnjici pjesme ‘Ne dirajte mi ravnicu’ s pozornice ne šalje nikakve političke poruke. Zna pozdraviti organizatore, kao što je to bilo i u Trilju, ali to je sve. Na njegovim koncertima nema politike, to se strogo pazi. Škoro ne želi koncerte, uglavnom dogovorene prije nego što se kandidirao za predsjednika Republike, koristiti u predizborne svrhe”, ističu u menadžmentu popularnog pjevača.

Posebno im je, inače, žao što je otpao nastup u Imotskom, odakle Škoro vuče podrijetlo. Prošle je godine u Imotskom imao koncert u sklopu dočeka hrvatskog nogometnog reprezentativca Ante Rebića. Nastupio je besplatno, a još je i iz vlastitog džepa platio razglas. Ove je godine koncert u Imotskom trebao biti 2. kolovoza, na Dan grada, dogovoreno je da također bude besplatan, ali mu je HDZ-ov gradonačelnik Ivan Budalić naglo otkazao. Škoru je zamijenio bend Vatra. “Rekli su nam tek da su odustali od koncerta, ništa više. Možemo zato samo nagađati o gradonačelnikovim motivima”, ističu u Škorinu menadžmentu.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI