JE LI MARIĆ OTIŠAO ZBOG ISKAZA MOĆNOG BANKARA? Božo Prka propjevao je OLAF-u i Europolu

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka, 15.srpnja, a u njemu možete pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Donosimo vam insajdersku priču iz HDZ-a: Marić se vraća u velikom stilu, i to kao premijer! U 6,5 godina stvorio je zavidnu bazu da preuzme sve konce u HDZ-u, a to ne bi smetalo Anušiću, Butkoviću ni Jandrokoviću.

Doznali smo i poveznicu između Marića i bivšeg bankara, je li ministar otišao zbog njega? Božo Prka propjevao je  OLAF-u i Europolu!

Čitajte i o Marićevom nasljedniku, Marku Primorcu, kojem nije lako. Najteži zadatak novog ministra financija: Primorac najprije mora obuzdati svoju Iskru!

Čitajte i o velikom strahu moćnika nakon uhićenja Tolušića: Kumska veza za izvlačenje EU milijuna.



U problemima je i Vili Beroš, njegov državni tajnik ne odlazi bez osvete. Ministar zdravstva na meti je najbližeg suradnika.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovog petka i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI