JE LI KOBAN BIO UBOD INSEKTA? Žena je prešla u suprotan smjer i zabila se u tramvaj: Poslije je preminula u bolnica, a čeka se nalaz obdukcije

Foto: Ranko Suvar / CROPIX / Ilustracija

Prometna nesreća u kojoj se 61-godišnja vozačica osobnog automobila zabila u tramvaj iz još uvijek nepoznatih razloga dogodila se sinoć oko 21:20 sati na Maksimirskoj cesti u blizini stadiona GNK Dinamo, izvijestila je zagrebačka policija.

Policijska uprava zagrebačka priopćila je kako se vozačica kretala u smjeru zapada kada je iz neutvrđenog razloga prešla u suprotan smjer i naletjela na tramvaj koji je vozio u smjeru Dubrave.

Tijelo 61-godišnjakinje prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati gdje će se obdukcijom utvrditi točan uzrok smrti, navela je PU zagrebačka

Žena je navodno izgubila kontrolu nad vozilom uslijed alergijske reakcije na ubod insekta.

Kako neslužbeno kako doznaje 24 sata, žena je nedugo prije prometne nesreće zadobila ubod ose ili stršljena koji je izazvao alergijsku reakciju, a upravo je taj ubod navodno uzrok prometne nesreće i kasnije smrti vozačice koja je nastupila u KBC-u Zagreb.



Vozačica je navodno bila pri svijesti, ali je izvlačenje potrajalo, pa je samo za odvajanje automobila od tramvaja bilo potrebno oko 15 minuta te hidrauličke škare i vitlo.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI