JAVIO SE BIVŠI ŠIBENSKO-KNINSKI ŽUPAN: Neće podržati nikoga na unutarstranačkim izborima, najavio je i kandidaturu

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Nakon dulje šutnje zbog poraza na prošlim izborima, bivši šibensko-kninski župan Goran Pauk najavio je svoju kandidaturu za jednog od četiri potpredsjednika Županijskog odbora Šibensko-kninske županije HDZ-a.

Kako je najavio, kandidirat će se kao samostalni kandidat, piše portal Šibenik.IN.

To znači da na unutarstranačkim HDZ-ovim izborima 16. listopada neće podržati Željka Burića ni Nediljka Dujića, koji su kandidirali za mjesto stranačkog predsjednika.

“Mislim da to ne bi bilo ni korektno. I s jednim i drugim sam odlično surađivao. S Dujićem na stranačkoj bazi, a s Burićem na bazi izvršne vlasti. Nikakvih pritisaka od njih nisam osjetio. Prikupio sam brzo potpise za ovu kandidaturu jer sam dugo bio župan i znam ljude, ali ipak sam procijenio da nije u redu da se kandidiram za predsjednika županijskog HDZ-a jer sam izgubio prošle izbore i od toga ne mogu pobjeći. Tako da je nelogično da se priklanjam jednom ili drugom”, rekao je Pauk.

Podsjetimo, na prošlim unutarstranačkim izborima izgubio je od Dujića za županijskog šefa HDZ-a.



Pauk je naglasio kako “ne bi na tu poziciju išao da je dobio za župana na prošlim izborima”.
“Znači, ništa ne kalkuliram i ne vjerujem da ću ikome smetati. Nisam svačiji i ničiji kao neki. Imam iskustva i mislim da mogu pomoći”, rekao je bivši župan.

Na upit o tome jesu li istinite priče da će postati ravnatelj Veteranskog centra u Bribirskim knezovima, odgovorio je kako se “pričalo da će postati i direktor Vodovoda, ali se za to mjesto nije ni javio”.

“Kao ni za ravnatelja Lučke uprave, a i o tome se špekuliralo po gradu. Ako Veteranski centar zaživi, predat ću molbu za ravnatelja. Mislim da imam što ponuditi na toj funkciji. Nije isključeno da se prijavim i za neko drugo radno mjesto. Ovih šest mjeseci otkad više nisam župan i zapravo sam nezaposlen, ali primam naknadu koja ističe u prosincu”, rekao je Pauk.

Na kraju je zaključio kako je u ovo doba otkad nije župan “potpuno rasterećen i posvećen malom sinu Borni koji mu je ispunio život”, objavio je Šibenik.IN.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI