JANDROKOVIĆEV POHOD NA PANTOVČAK! Afere HDZ-a na predsjednika Sabora kao da se ne lijepe: Fantastična predsjednička kampanja u punom zamahu.

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka, 8. rujna, a u njemu možete pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Jandrokovićev pohod na Pantovčak! Afere HDZ-a na predsjednika Sabora kao da se ne lijepe: Fantastična predsjednička kampanja u punom zamahu.

Banožiću je već dugo jedini cilj poniziti predsjednika: HDZ će učiniti sve da Milanoviću smanji ovlasti i udalji ga od HV-a.

Iznenađujuće rješenje realna opcija za Split: Otac Mateja Periša spašava splitski HDZ!

Nova panika u Vladi: Tajno svjedočenje Nataše Tramišak istražiteljima EU-a: U četvrtak 6. listopada ispitivana je u uredu europske tužiteljice Sani Ljubičić u Selskoj! Ministrica koja ništa ne radi bez znanja vođe HDZ-ove desnice ima status svjedoka prijatelja. Iz ureda europske tužiteljice izašla je nakon osam sati: ima li Plenković razloga za strah?



Pritisnut krizom, padom rejtinga i neugodnom aferom INA premijer najavljuje projekt novog nacionalnog stadiona: Već viđeni model gradnje sportskih objekata za kraj: Obećanje otvorenja novog Dinamova stadiona uoči izbora, baš kao što je Sanader učinio s rukometnim dvoranama.

 

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovog petka i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI