Jandroković: Čeka nas ozbiljna situacija na jesen, a političari se fokusiraju na uvrede i prepucavanje. Kad će politika dobiti ‘novo normalno’?

HDZ

Predsjednik Hrvatskog sabora i nositelj liste HDZ-a u II. izbornoj jedinici Gordan Jandroković osvrnuo se na predizbornu kampanju te izrazio nezadovoljstvo političkom komunikacijom. Istaknuo je kako su politički govori koje slušamo u predizborno vrijeme prepuni uvreda, čemu se on protivi.

“Kampanja traje, a oporba i dalje ne nudi ništa važno za život naših ljudi osim praznih riječi i optužbi. I na svojim šestim izborima, u političkoj komunikaciji ponovno osjećam nedostatak sadržaja. Čeka nas ozbiljna situacija na jesen, a politički diskurs ponovno se vratio na prepucavanje, uvrede i floskule. Kada će politika dobiti svoje #NovoNormalno u kojoj vlada dijalog i debata na temelju činjenica i podataka?

Svima, a pogotovo mladima, dosta je političkih prepucavanja bez stvarnih prijedloga za perspektivnu budućnost. Nakon 18 godina politike već sam se navikao primati niske udarce i glavna mi je želja sada okrenuti se onima na kojima budućnost ostaje. Samo oni mogu u politiku donijeti stručnost, domoljublje, strast i emocije koje pokreće ljubav prema Domovini i dobrobiti svoje vlastite zajednice.”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI