IZAŠLI DETALJI UŽASA U CENTRU ZAGREBA: Policija se oglasila o kobnoj nesreći i pogibiji vozača romobila

Foto: Marin Tironi/PIXSELL

O prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 21:35  u kojoj je poginuo vozač električnog romobila, PU zagrebačka u nedjelju je ujutro objavila detalje nesreće.

Priopćili su da je 28-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke Opel Astra, zagrebačkih registarskih oznaka te da se kretao kolnikom Servisne ceste u smjeru zapada.

Dolaskom do razine kućnog broja 10A Branimirove ulice nije se zaustavio kod prometnog znaka „Raskrižje s cestom s prednošću prolaska“, već je nastavio kretanje namjeravajući se uključiti na kolnik Branimirove ulice, kojom prilikom je prednjim dijelom automobila udario u prednji dio električnog romobila kojim je upravljao 46-godišnjak, a kretao se Servisnom cestom u smjeru istoka zadržavajući smjer kretanja ravno.

 

U prometnoj nesreći na mjestu događaja 46-godišnjak je preminuo, a tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.



Očevidom prometne nesreće rukovodila je zamjenica Općinskog državnog odvjetništva uz stručnu pomoć policijskih službenika I. postaje prometne policije Zagreb.

Zbog očevida prometne nesreće promet vozila i pješaka kolnikom Servisne ceste koja spaja kolnik Ulica Štefanovečki zavoj i Mandlovu bio je obustavljen od 21:35 do 1 sat.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ protiv 28-godišnjeg vozača bit će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, priopćili su iz PU Zagrebačke.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI