IVOŠEVIĆ SVE OŠTRO DEMANTIRA: ‘Nema govora o kadroviranju HDZ-ovih kadrova, ne smije se nikog diskredirati’

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Bojan Ivošević, zamjenik gradonačelnika Splita komentirao je situaciju u gradu i Gradskom vijeću koja je ovih dana podigla dosta bure na političkoj sceni. Gradonačelnik Puljak naime ostao je bez većine u Gradskom vijeću.

“Kao dosad, raditi u interesu grada, imamo programsku suradnju sa 15 članova. Stavljat ćemo prijedloge na Gradsko vijeće, a na oporbi je sad hoće li to podržati. Ako ne žele, kad dođe pitanje proračuna, spremni smo na izbore i opet ih pobijediti”, komentirao je situaciju kako je vladati bez većine, za N1.

Na kritike da su postavili na čelne pozicije HDZ-ov kadar Ivošević odgovara:

“Oko 70 članova je imenovano, mislim da su tu jedan ili dva HDZ-ovaca. Nije u redu nikoga diskriminirati na temelju stranačke iskaznice. Nema govora o masovnom kadroviranju HDZ-ovih kadrova, radi se o dva čovjeka.”

Govoreći o suradnji s partnerima rekao je: “Imamo Most, Pametno, Možemo i Nezavisnu listu Tomislava Mamića. Nekad se slažemo, nekad ne, ali bore se za ono što misle da je ispravno. Radi se o suradnji stranaka koje na nacionalnoj razini možda nikad ne bi surađivale, ali na lokalnoj uspijevaju.”



 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI