IVICA PULJAK POSTAO PREDSJEDNIK STRANKE CENTAR: ‘Spremni smo preuzeti odgovornost za promjenu Hrvatske u otvoreno, moderno i tolerantno društvo’

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Za predsjednika stranke Centar na izbornoj skupštini održanoj u subotu izabran je splitski gradonačelnik Ivica Puljak. Rekao je da je “ta stranka spremna preuzeti odgovornost za promjenu Hrvatske u otvoreno, moderno i tolerantno društvo”.

Nova politička tajnica stranke postala je saborska zastupnica Dalija Orešković. Za potpredsjednike su izabrani dosadašnji supredsjednik i predstavnik Centra u Gradskom vijeću Grada Rijeke Marin Račić i politologinja Lana Pavić, priopćeno je iz te stranke.

“Povjerenje koje su nam na lokalnim izborima ukazali građani Splita pokazatelj je da oni žele stvarne promjene. Sve što u Splitu radimo dokaz je da su te promjene zaista moguće, ali i da polako sazrijeva trenutak u kojem će Hrvatska odbaciti ukorijenjene političke modele. Centar će pokazati da ima snagu biti nositelj tog trenutka i takvih promjena”, rekao je predsjednik Centra Ivica Puljak.


Istaknuo je da su spremni preuzeti odgovornost za promjenu Hrvatske u otvoreno, moderno i tolerantno društvo.

“Drago mi je što su moje stranačke kolege prepoznale motivaciju da znanje i želju za promjenama u društvu, sada kroz ulogu predsjednika ‘preslikam’ i na naše druge razine djelovanja. Moj je cilj unaprijediti Centar u organizaciju koja je potpuno spremna preuzeti odgovornost za promjenu Hrvatske u jedno otvoreno, moderno i tolerantno društvo kojem stremimo”, zaključio je Puljak. 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI