IVICA PULJAK PONOVIO: ‘Ivošević nije teret , a neki su se pokazali kao kukavice’! Opet je očešao i HDZ-ova Mihanovića

Foto: Screenshot N1

Ivica Puljak, splitski gradonačelnik koji kako je i najavio podnio ostavku zajedno sa svojim zamjenikom Bojanom Ivoševićem podnio ostavku, a sve uslijed pritisaka oko afere u kojoj se našao Ivošević našao poručio je da se izbora na boji i želi da se Splićani opet odluče kojim smjerom žele da njihov grad ide.

“Moj zamjenik nije ništa ukrao, niti ikoga prevario. On će pravda tražiti na sudu, a građani će odlučiti je li ono što smo mi radili put kojim žele nastaviti”, rekao je Puljak u Dnevniku N1.

Istaknuo je da je Ivošević nosio teret prošlih vlasti.

“Zajedno s njim smo uvodili red u gradu i zacrtali smo jedan potpuno novi pravac za budućnost grada. Ne odričem ga se jer smo svi zajedno radili jako puno da izvučemo grad iz ralja prošlosti”, dodao je gradonačelnik u ostavci.

Osvrnuo se i na činjenicu da će gradsko vijeće ostati u istom sastavu.“Do jučer su svi govorili da će dati ostavke, jer su mislili da mi nećemo dati. Danas kada je to postala realnost, svi su se počeli povlačiti i svi su zapravo kukavice. Nadam se da će ono što su jučer govorili, a jučer se gospodin Mihanović zaklinjao da će dati ostavku u gradskom vijeću i nadam se da će se to doista i dogoditi”, rekao je Puljak.

Zamjenika Kuzmanića ostavio je na funkciji da vodi grad tehnički do izbora, ali će pitati Vladu je li ta odluka ispravna.

“Mislimo da će nas građani još više podržati na idućim izborimo. Ne bojimo se naših građana”, istaknuo je Puljak.

Bojite li se protivnika?

Apsolutno se ne bojim. Kerum je rekao da će se kandidirati, Mihanović je rekao da bi se kandidirao, ali ne zna hoće li ga HDZ htjeti.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI