ISTRAGA STRAŠNOG UBOJSTVA I DALJE STOJI NA MJESTU: Policija još ne zna kako su djeca ubijena

Foto: Instagram

Trostruki ubojica Austrijanac Harald K. još se uvijek nalazi pod liječničkom skrbi u bolnici Sestara milosrdnica, i još je pod nadzorom policije. Podsjetimo on je u noći s petka na subote u svom stanu na zagrebačkim Mlinovima usmrtio svoje troje malodobne djece te nakon toga i sebi pokušao oduzeti život.

Po tome se da zaključiti da ga policija još nije službeno ispitala i još nemaju njegov iskaz pa tako nema ni njegovog eventualnog službenog priznanja kaznenog djela.

Kako neslužbeno doznaje 24 sata, od izvora bliskih istrazi, obdukcija ubijene djece je završila, ali nema konačnog zaključka o uzroku smrti. Zatražili su dodatne toksikološke analize kako bi utvrdili je li njihova nasilna smrt izazvana gušenjem ili trovanjem lijekovima.

Glavna je stavka u istrazi i na tome baziraju,  je li Harald K. nečime drogirao djecu i je li to bio glavni uzrok smrti.

Prema najavama DORH-a, Kopitza čeka 50 godina zatvora.



Kako se doznaje, Kopitz i bivša supruga Hrvatica D.K., nakon razvoda, dijelili su skrbništvo nad troje djece. Djecu je, navodno, preuzeo prošlog četvrtka. Nije bilo nikakvih indicija da će navodno depresivni Austrijanac počiniti takav nezapamćen zločin i zgroziti cijelu Hrvatsku.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI