ISTINA O TRAGEDIJI NA KRKU IZAŠLA NA VIDJELO: Policija objavika sve detalje o smrti strankinje na Krku

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Tužna istina o smrti strankinje na Krku izašla je na vidjelo. Iako se prvotno sumnjalo na ubojstvo, policija je priopćila kako je smrt nastupila nakon trovanja alkoholom.

“U nastavku kriminalističkog istraživanja što ga provode policijski službenici Policijske postaje Krk i u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Rijeci, nalazom obdukcije i toksikološkim vještačenjem utvrđen je uzrok smrti 47-godišnje njemačke državljanke.

Od akutnog trovanja alkoholom u količini od 3,6 promila 47-godišnjakinja je preminula tijekom 25. srpnja, dva dana prije nego što je policija pronašla njezino mrtvo tijelo.

Policija je zaprimila prijavu 27. srpnja oko 19:45. Policajci su u apartmanu u gradu Krku pronašli beživotno tijelo žene i zatekli 46-godišnjeg njemačkog državljanina. Prilikom uhićenja Nijemac je bio pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2,90 g/kg, a kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da nije pomogao preminuloj osobi.

Zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela nepružanja pomoći protiv njega je podnesena kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.



Kriminalističko istraživanje nastavlja se kako bi se otkrile sve okolnosti tog nesretnog događaja”, javili su iz PU primorsko-goranske.

Podsjećamo, susjedi su novinarima rekli kako se iz stana kobne večeri čula svađa i lom. Tišina je nastupa nakon ponoći, a tada su vidjeli supruga nesretne žene kako besciljno hoda oko automobila i potresen skida odjeću sa sebe-

Inače, stan je u vlasništvu sestre preminule žene.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI