ISPLIVALI STRAVIČNI DETALJI! Sin koji je jeo mrtvog oca trgao mu je meso sa trbuha

Svi regionalni mediji jučer su objavili stravičan događaj koji se zbio u okolici Beograda.

Policija je, podsjetimo, po dojavi stanara koji su se žalili na nesnošljiv smrad, zatekla D.M. (39) pored rastrganog leša oca Aleksandra. Da je sin jeo tijelo mrtvog oca, posumnjalo se odmah, no danas Espreso otkriva užasne detalje.

Ugrizi na očevom lešu

“Tijelo u poodmakloj fazi raspadanja bilo je na krevetu, a D. M., koji je inače psihički bolestan, bio je sakriven iza nameštaja. Policajci su s njim pokušali komunicirati, ali on je samo ponavljao kako ‘pet dana nije imao što za jesti’. Sumnja se da otkidao delove tela preminulog oca jer na tijelu ima ugriza”, kazao je izvor za ovaj medij.

Stanari su potvrdili kako je riječ o problematičnoj obitelji u kojoj je znalo biti i nasilja, a za D.M. su rekli kako je riječ o obrazovanom muškarcu, no psihički bolesnom od malena.



“Izgledali su jezivo”

“D. M. je vani izlazio tri puta godišnje. To kako su oni izgledali je jezivo! Sin je imao dugu kosu i bradu, a nokti su mu bili dugački bar 15 centimetara. Virio je kroz prozor, držeći se rukama za štok. Pozivali smo nadležne više puta, molili da im se pomogne…”, posvjedočili su susjedi.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI