ISPITAN NENO KALUĐEROVIĆ KOJI JE NAVODNO UPUCAO UBOJICU S CETINJA: Osoba bogate i bizarne biografije

Foto: Facebook/Guliver image

U Višem državnom tužiteljstvu u nedjelju navečer saslušan je Cetinjanin Neno Kaluđerović, pišu crnogorske Vijesti, a potvrdila im je rukovoditeljica Višeg državnog tužiteljstva Lepa Medenica. Kaluđerović se odazvao na telefonski poziv tužiteljstva. Izjavu je dalo još nekoliko svjedoka.

Tužiteljica je u subotu i u nedjelju saslušala više osoba u svojstvu svjedoka. Kaluđerovića su dovodili u vezu s eliminiranjem masovnog ubojice Vuka Borilovića. Nakon saslušanja, kako piše RTCG, pušten je na slobodu.

I dalje se utvrđuje je li Borilovićeva smrt nastupila kao posljedica teškog ranjavanja u sukobu s policijom ili “naknadnog ispaljivanja metaka građanina na za sada točno neutvrđen način”, objavili su iz Uprave policije.

Tko je zapravo Neno Kaluđerović?

Ima bogatu i bizarnu biografiju, čiji najzanimljiviji detalji sežu do 2006. godine i još jednog zločina koji je te godine uzdrmao Cetinje, piše srpski Blic.



Podsjećaju da je 13. kolovoza 2006. godine, skoro 16 godina prije dana krvavog pira Borilovića, oko 22 sata u Bajovoj ulici na Cetinju, ispred ugostiteljskog objekta Ambasador, ubijen Željko Jovanović. Kako je tada priopćila policija, za ubojstvo je bio osumnjičen Nenad Kaluđerović, za kojim je bila raspisana tjeralica.

Nakon ubojstva Borilovića, Kaluđerović je pobjegao te je policija pregovarala s njim da se preda.

Policija je priopćila da je Borilovića pogodio i njihov metak, ali da ne znaju koji je bio smrtonosan. Tek će nalaz obdukcije pokazati tko je ispalio smrtonosni hitac u Borilovića.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI