Ipak se ne vraćaju u London: Meghan i Harry otpustili osoblje

Instagram

Nakon što su uzburkali britansku javnost odlukom da napuštaju kraljicu i sele se u Kanadu, Meghan Markle i princ Harry, unatoč želji obitelji, neće se vratiti u Velku Britaniju. To potkrepljuje i informacija da najmanje dvoje zaposlenika, upravitelj kuće i spremaćica, više ne rade za njih.

Naime, prebačeni su na druge pozicije unutar kraljičinog kućanstva, dok su drugi zaposlenici, među kojima su kuhar i kućne pomoćnice, dobili otkaz.

Iako su na njihovom imanju, koje su britanski porezni obveznici platili 2,4 milijuna funti, svi imali posla i nije bilo viška radnika, šefica Meghan ih je, doslovno natjerala da moraju otići. Ovime je “američka princeza” jasno dala do znanja kraljici i cijeloj javnosti kako se nema namjeru vraćati u London.

Za radnike je ovo izniman šok, ali izgleda da Markle opet naprasno donosi odluke i ne razmišlja o posljedicama. Ona ipak na računu ima milijune funti, a iako postaju “financijski neovisni”, britanski porezni obevznici moraju plaćati njihovo osiguranje i luksuzan život.

Koliko nisko britanski građani sada misle o svojoj vojvotkinji dokazuje i to da su joj ponudili posao na pornostranici “YouPorn” kao direktorici “posebnih inicijativa”.



Autor: Hana Krnić

Facebook Comments

Loading...
DIJELI