Interventna policija privela trojicu zbog pucnjave u Vukomercu

Policija je u petak popodne opkolila zagrebačko naselje Vukomerec. Privedene su tri osobe koje se dovode u vezu s pucnjavom. Nezadovoljni roditelji okupili su se u krugu škole i po dolasku gradonačelnika Milana Bandića, došlo je do novih negodovanja, a jedan nezadovoljni roditelj vikao je na Pavla Kalinića.

Dolazak gradonačelnika Milana Bandića i danas je izazvao negodovanje roditelja, javlja Nova TV.

“Policijski službenici IV. policijske postaje Zagreb dovršili  kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom, 27-godišnjakom i 44-godišnjakom zbog osnova sumnje da su sva trojica počinila kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, a nad 44-godišnjakom i zbog osnova sumnje da je počinio i kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari te kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.

Sumnja se da su se 12. rujna oko 19 sati 29-godišnjak i 26-godišnjak dovezli osobnim automobilom marke Porsche Cayenne zagrebačkih registarskih oznaka u Porečku ulicu te izašli iz vozila i iz pištolja ispalili nekoliko hitaca u smjeru kuće na čijoj terasi je bilo pet osoba nakon čega je 44-godišnjak iz automatskog oružja ispalio dva rafala u smjeru 29-godišnjaka i 26-godišnjaka koji su bježali Porečkom ulicom. Od ispaljenih hitaca oštećena je jedna kuća i sedam osobnih automobila.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su pritvorskom nadzorniku predali 29-godišnjaka, 26-godišnjaka i 44-godišnjaka, a nadležnom državnom odvjetništvu su podnijeli kaznenu prijavu”, zaključila je policija.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI