INSAJDERSKI IZVJEŠTAJ IZ SDP-a: Otkrivamo što je kumovalo katastrofalnim izbornim rezultatima zbog kojih bi moglo doći do smjene vodstva!

Foto: Cropix

Nakon katastrofalnih rezultata na jučerašnjim parlamentarnim izborima, danas u 10.00 sati sastat će se Predsjedništvo SDP-a. Na Predsjedništvu bi ostavku trebao dati šef Davor Bernardić, koji je još jučer kazao kako je spreman snositi odgovornost za loše rezultate, a jučer se, također, počelo naklapati o tome da bi ostavku moglo dati i cijelo Predsjedništvo stranke.

“Bernardić je svjestan da je to katastrofalan rezultat. No, bez obzira na to, bilo je onih koji su ga branili. Ti su zapravo branili sami sebe”, govori nam izvor iz vrha stranke o jučerašnjim događajima koji su duboko potresli socijaldemokrate.

“Ovaj rezultat pokazatelj da moramo početi ispočetka, nama treba kompletni restart. Uostalom, znali smo da to nije išlo niti na početku”, govori nam izvor pa objašnjava zašto je izborni rezultat ovako loš: “Najveći problem je što se Bernardiću nije vjerovalo. Zbog toga i puno naših birača ili uopće nije glasalo ili pak su dali glas sličnim opcijama.”

Što se tiče promjena u samom vrhu, naš sugovornik smatra kako bi posljedice ove katastrofe trebali snositi još neki ljudi, a ne samo Bernardić.

“Od onih koji su ga podržavali, sigurno nitko neće biti postojeći. Posljedice moraju snositi još neki članovi iz vrha stranke koji su ga gorljivo podržavali te bili uz njega sve ovo vrijeme”, zaključuje.Što se tiče novog predsjednika i novog vodstva, to će tek biti veliki problem. “Tu će tek biti tarapane”, govori nam.
Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI