Ima neka tajna veza: Sve poznate dame koje nisu odolile Bandiću

N1 televizija , screenshot

Žene vole fakine, tvrdio je svojedobno zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je te prigode navukao na sebe bijes pripadnica ljepšeg spola. No, usprkos toj tvrdnji, Bandić nije izgubio šarm, ali i političku spretnost pa su žene okosnica i oslonac u njegovoj političkoj bazi. Da je tome tako potvrđuje i nedavni primjer bivše HNS-ovke Marije Puh koju je vrlo spretno privukao u svoje redove. Uz mladu Puh, u Bandićevoj političkoj biografiji nalaze se imena mnogih poznatih, i manje poznatih dama. Nedavno je tako u Skupštinu kao zastupnica zasjela Nataša Prica Oreški, koja je zamjenila Anu Rucner, poznata umjetnica svoj je mandat stavila u mirovanje, a kao zamjena stigla je stomatologinja, koja je ujedno i pobjednica izbora za Miss Universe Hrvatske. Bandiću to nije prvi put da surđuje s misicom, pa je tako njegova glasnogovornica svojevremeno bila bivša Miss Globe Iva Mia Erak, ali i misica Sara Ćosić Ivanković koju je zaposlio u direkciji Zagrebačkog holdinga, konkretnije u ZET-u. Mnoge su dame stale u obranu šefa metropole onoga časa kada je priveden, o čemu su u to doba svjedočile i društvene mreže. Za lik i djelo šefa metropole na svojem se fejs profilu tada založila PR stručnjakinja i nekadašnja pjevačica Lana Klingor Mihić. Kada je Bandić pušten iz pritvora na popularnoj društvenoj mreži istaknula je:

MIKI BANDERAS THE KING!

Nije to bio prvi puta da pjevačica i PR stručnjakinja žustro brani lik i djelo šefa metropole pa je tako na svojem Facebook profilu također napisala:

– Ma meni se povraća od izjava nekih koji su do jučer virili iz gradonačelnikove stražnjice, a ustvari su jedva dočekali ovakvu situaciju kako bi ugurali svoju guzicu u što bolju i mekšu fotelju. Općenito ljudi, dajte se iskulirajte! Ja bih voljela da Bandić dokaže svoju nevinost. Iz nekoliko razloga, a navest ću samo dva: 1. prije svega je čovjek koji će vas saslušati i pomoći ako može i želi, a u većini slučajeva želi, za razliku od SVIH drugih političara koji će vas pri prvom susretu natjerati da se osjećate kao niža vrsta, ko da ste nitko a oni su jako bitni (makes you feel like shit situation), i 2. samo zato da vidim face ovih koji se ovako naslađuju i uživaju u ovoj situaciji. Samo da im vidim face i gdje će biti kad se Milan Bandić vrati jači nego ikada. Toliko. A Vama, gradonačelniče Bandić, jedno ljudsko hvala, na svemu do sada-napisala. Slučajno ili ne, njena tvrtka tijekom pretposljednjeg Svjetskog nogometnog prvestva bila je organizator ljetne manifestacije na Bundeku i to koje li slučajnosti pod pokroviteljstvom Grada Zagreba.

Podršku su gradonačelniku dale i dvije uspješne sportašice, ali i njegove desne ruke koje su ga pratile u izbornim kampanjama, a riječ je o Sandri Perković i Ivani Brkljačić. Svoj glas za Bandića digla je i poznata glumica Ornela Vištica.



–On je čovjek jedne apsolutne nadnaravne energije, čovjek koji cijeli dan živi ovaj grad- rekla je atletičarka Sandra Perković. Glumica Ornela Vištica izrazila se emotivno i pjesnički. -Ne mogu šutjeti i ne reći kako sam najviše zahvalna Bogu što mi je podario snažan instinkt i intuiciju, osjećaj za čovjeka. Gledajući Dnevnik HRT-a, izvještavanja o trenutnoj situaciji, oči mi se napuniše suzama, stegnu me u grlu i zaplakah kao dijete iz srca! Iako ga ne poznajem dobro, žao mi je! Žao mi je Milana Bandica – kazala je glumica. Popularna operna pjevačica Sandra Bagarić također je prisna s Bandićem, ali i književnica Milana Vuković Runjić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI