IAKO SU IH ‘OSUDILI’ ONI NE ODUSTAJU! ‘Krvoločno smo pozvonili na vrata Alemki Markotić i htjeli je pitati…’

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nakon što su u četvrtak u večernjim satima prosvjedovali pred kućom ministra zdravstva Vilija Beroša, kako su i najavili prosvjednici su se pojavili na kućim vratima članice Nacionalnog stožera Alemke Markotić te su joj pozvonili.

Iako je velika većina saborskih klubova i zastupnika osudila takvo ponašanje i takav vid prosvjeda pred kućom ministra Beroša kazavši da je potpuno neprihvatljiv to ih očito nije spriječilo da se pojave i pred kućom Alemke Markotić.

Na prosvjed je i u petak pozvao i preko društvene mreže ga organizirao križevački vjeroučitelj Ivan Pokupec. Napisao je kako se radi o kućnim posjetima stožerašima.


 

“Obavljen je i drugi kućni posjet, večeras smo bili kod dr. Markotić.
Odbili smo obavijestiti medije o mjestu i vremenu, a i njihovo društvo na akciji.Jer smo niskog IQ-a pa ne znamo cijeniti njihovu objektivnost i istinoljubivost.
Krvoločno smo pozvonili na zvono, želeći ju bioteroristički pitati da prokomentira mjere kojima se dobrim i poslušnim (ne)zaraznim građanima omogućava 15 minuta u posjeti svom bolesnom djetetu, a ludim antivakserima 0 minuta.

Nitko se nije javio pa smo zapijenjenih usta krenuli po ravnoj Zemlji do policijskog auta koji je parkiran ispred zgrade.

Pitali smo dečke u plavom jesu li tu kao zaštita Alemki Markotić od nas, razbijačke rulje?
Odgovorili su potvrdno.

Zatim smo ih pitali baca li se trenutno javni novac na policijsku stražu pred svim adresama stožeraša?

Odgovorili su šutnjom.

Pitali smo ih sjede li tu cijeli dan čekajući nas, antiznanstvene zombije koji širimo virus?
Odgovorili su šutnjom.

Fun times…
Gdje ćemo sutra?
Capaku?
Božinoviću?
Opet Berošu?
Možda Plenkoviću?

Strepite svi od roditelja koji šeću ulicama i zvone na vrata naših vlastelina, buuuuuuu…”, objavio je na Facebooku Pokupec.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI