I Zekanović napada Kolakušića: Nazvao ga ‘balonom koji će se brzo ispuhati’

screenshot

Miroslava Škoru smatra sjajnim intelektualcem koji ima veliki društveni kapital.

Saborski zastupnik HRAST-a Hrvoje Zekanović komentirao je u Newsroomu N1 televizije rezultate europskih izbora, a kao i mnogi prošlih dana, dodaknuo se iznenađenja izbora, Mislava Kolakušića.

“Zanimljivo je da nitko ne propituje Kolakušića, koji je jedan napuhani balon što će sad ispuhati”, rekao je Zekanović, objašnjavajući da se nakon izbora pokušava umanjiti rezultat Suverenista.

“Ovo što je narod nama rekao tek kreće. Uskoro ćemo imati i puno bolji rezultat”, kaže Zekanović.

Zekanović kaže da ga je razočarala i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

“Nama ne treba predsjednica koja će skakutati u dresu na utakmicama reprezentacije. Napravila je nekoliko kardinalnih grešaka šepireći se s Vučićem po Zagrebu. Nazvala je Rozaliju Bartolić, koja je s troje djece ostala udovica 1991., marginalcem. Od Istanbulske konvencije pa nadalje…” kaže Zekanović koji nije zaboravio ni da je HRAST pomagao predsjednici u kampanji.“Sad će staviti križić pa će otići u crkvu, pustit će suzu u Vukovaru i obuti one žute cipelice… U politici postoji mogućnost iskupljivanja, ali onda treba reći jasno i glasno: Pogriješio sam”, govori.

Miroslava Škoru smatra sjajnim intelektualcem koji ima veliki društveni kapital.

“Mi ćemo kao opcija definitivno biti aktivni u predsjedničkim izborima. Nećemo ih samo promatrati nego ćemo u njima i sudjelovati. Ili ćemo ponuditi svog čovjeka, ali neću se zatvoriti za mogućnost da podržimo kandidata.”

Što se tiče Kolakušića, Zekanović smatra da on neće biti kandidat koji će proći na predsjedničkim izborima.

“Dobio je simpatije građana s ključnom temom. Dobro je odradio kampanju. Mi se stvarno moramo obračunati s korupcijom. Međutim, pristup ‘one man band’ jednostavno ne ide”, smatra Zekanović.

“Jako je interesantno da on nema stranku, tko mu je financirao kampanju? To je jako skupa, dobra, mudra, pametna kampanja. Ja bih baš volio to znati”, zaključuje Zekanović.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI