I TA JE TRAKAVICA GOTOVA! Veliki povratak SDP-ovca Šakića: Od 1. rujna preuzima županijsku Turističku zajednicu

Foto: Šibensko-kninska županija

Izbor novog direktora Turističke zajednice Šibensko-kninske županije pretvorio se u pravu političku trakavicu, bilo je povuci-potegni, župan Marko Jelić dugo je nakon provedenog natječaja obavljao  funkciju v.d. te funkcije jer Ministarstvo nije dalo zeleno svjetlo za kandidata kojeg je on izabrao nakon provedenog natječaja.

U konačnici je na to atraktivno radno mjesto izabran Krešimir Šakić, kojeg javnost poznaje kao nekadašnjeg ravnatelja Nacionalnog parka ‘Krka’, ali i direktora ugašenog TEF-a.

Šakić je bio osobni favorit šibensko- kninskog župana Marka Jelića. Novoimenovani direktor Krešimir Šakić, potpisao je sa šibensko-kninskim županom i predsjednikom Turističke zajednice Šibensko-kninske županije Markom Jelićem ugovor o radu, na vrijeme od četiri godine.

Time je ova trakavica i službeno završena, a Šakić na novu funkciju stupa od 1.rujna 2022. godine.

Župan Jelić čestitao je novom direktoru te mu poželio puno uspjeha u radu.



Šakić je zahvalio županu te se obvezao kako će sve poslove i radne zadatke izvršavati sukladno zakonu i najbolje što zna.

Kao što smo već rekli Krešimir Šakić je inače član SDP-a, bivši je ravnatelj NP Krka, a trenutno obavlja posao voditelja Odsjeka za financije, računovodstvo, investicije i investicijsko održavanje u NP Krka.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI